Αποκλειστικά
40 free spins
μόνο για σενα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εγγραφή και ταυτοποίηση

Ολοκλήρωσε τη σχετική διαδικασία επισυνάπτοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

20 free spins δωρεάν

Τοποθετείς τον κωδικό POWER-HOT-FREE στο πεδίο «Έχεις κωδικό μπόνους;» στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου – Πληροφορίες Μπόνους» και παίζεις στο Power Hot της EGT.

Επιπλέον 20 free spins

Με την πρώτη σου κατάθεση αξίας 10 ευρώ και τον κωδικό POWER-HOT-20 κερδίζεις επιπλέον 20 περιστροφές στο ίδιο παιχνίδι

20 FREE SPINS ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στη προσφορά έχουν τα νέα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters, που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους κατά την περίοδο ισχύος της προσφοράς από τις 14/3/2023 έως τις 31/3/2023
 2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μία φορά, ανά πελάτη/λογαριασμό.
 3. Τα νέα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters θα λάβουν 20 δωρεάν περιστροφές (free spins) στο παιχνίδι slot Power Hot της EGT ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
 4. Ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής και ταυτοποίησης, με την επισύναψη των απαραίτητων εγγράφων (έγχρωμο αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου επίσημου εγγράφου, στο οποίο να αναφέρονται ονοματεπώνυμο και διεύθυνσή)
 5. Εισάγοντας τον Κωδικό POWER-HOT-FREE στο πεδίο «Έχεις κωδικό μπόνους;» στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου – Πληροφορίες Μπόνους»
 6. Για τη χρήση της προσφοράς δεν απαιτείται προηγούμενη δραστηριότητα του λογαριασμού.
 7. Τα free spins θα είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες μετά την ενεργοποίηση τους με την αξία του εκάστοτε free spin να ορίζεται στα 0,20€.
 8. Τυχόν κέρδη που προκύπτουν από τη χρήση των free Spins δεν έχουν απαιτήσεις στοιχηματισμού.
 9. Σημειώνεται ότι το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος από τα free spins ορίζεται το ποσό των 50 ευρώ. Κέρδη άνω του ποσού αυτού θα αφαιρούνται.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 20 FREE SPINS ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 10€

 1. Τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν εγγραφεί κατά το διάστημα ισχύος της παραπάνω προσφοράς έχουν το δικαίωμα για επιπλέον 20 free spins στο ίδιο παιχνίδι εφόσον προχωρήσουν σε μια πρώτη κατάθεση ελάχιστης αξίας 20€.
 2. Τα επιπλέον free spins και golden chips θα πιστωθούν στο λογαριασμό ενός παίκτη αμέσως μετά την κατάθεση του ποσού και εφόσον προηγουμένως έχουν τοποθετήσει τον κωδικό POWER-HOT-20 στο σχετικό πεδίο κατάθεσης.
 3. Σημειώνεται ότι το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος από τα free spins ορίζεται το ποσό των 100 ευρώ. Κέρδη άνω του ποσού αυτού θα αφαιρούνται.
 4. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συγκεκριμένους παίκτες από αυτή και όλες τις μελλοντικές προσφορές εάν έχει λόγους να πιστεύει ότι κάνουν κατάχρηση της προσφοράς.
 5. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ακυρώσει οποιαδήποτε προσφορά με δική της διακριτική ευχέρεια χωρίς προειδοποίηση.
 6. Σε περίπτωση αμφισβήτησης, οι αποφάσεις της winmasters είναι τελικές.
 7. Ισχύουν επίσης οι γενικοί όροι μπόνους της winmasters.gr.

| 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας