500 δώρα για σένα
σε free spins
και golden chips

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κωδικός XMAS-FREE50

Κάνε εγγραφή και κέρδισε αμέσως 50 free spins στο Christmas Big Bass Bonanza και τοποθέτησε τον παραπάνω κωδικό στο πεδίο «Έχεις κωδικό μπόνους;» στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου». Ολοκλήρωσε τη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σου και κερδίζεις ακόμα 20 golden chips στο Adventures Beyond Wonderland.

Κωδικός XMAS-180

Εφόσον έχεις ταυτοποιήσει τον λογαριασμό σου, έχεις τη δυνατότητα με την 1η κατάθεση σου αξίας 30 ευρώ και τοποθετώντας τον παραπάνω κωδικό στο σχετικό πεδίο κατάθεσης για επιπλέον 130 free spins στο Fishin’ Christmas Pots Of Gold και 50 golden chips στο Adventures Beyond Wonderland.

Κωδικός XMAS-250

Με τη δεύτερη κατάθεση αξίας 40 ευρώ και τον παραπάνω κωδικό, 180 free spins στο Merry Xmas και άλλα 70 golden chips στο Adventures Beyond Wonderland θα γίνουν αμέσως δικά σου.

50 FREE SPINS ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ 20 GOLDEN CHIPS ΜΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα νέα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters, που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους κατά την περίοδο ισχύος της προσφοράς από τις 08/12/2022 μέχρι τις 21/12/2022.
 2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μία φορά, ανά πελάτη/λογαριασμό.
 3. Τα νέα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters θα λάβουν 50 δωρεάν περιστροφές (free spins) στο παιχνίδι slot Christmas Big Bass Bonanza ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
 • Ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής.
 • Εισάγοντας τον Κωδικό XMAS-FREE50 στο πεδίο «Έχεις κωδικό μπόνους;» στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου – Πληροφορίες Μπόνους»
 1. Εφόσον ένας χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασίας ταυτοποίησης, με την επισύναψη των απαραίτητων εγγράφων (έγχρωμο αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου επίσημου εγγράφου, στο οποίο να αναφέρονται ονοματεπώνυμο και διεύθυνσή) θα λάβει επιπλέον 20 golden chips στο Adventures Beyond Wonderland.
 2. Για τη χρήση της προσφοράς δεν απαιτείται προηγούμενη δραστηριότητα του λογαριασμού.
 3. Τα free spins και τα golden chips θα είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες μετά την ενεργοποίηση τους με την αξία του εκάστοτε free spin/golden chip να ορίζεται στα 0,10 ευρώ.
 4. Τυχόν κέρδη που προκύψουν από τη χρήση των free spins και των golden chips δεν έχουν απαιτήσεις στοιχηματισμού.
 5. Σημειώνεται ότι το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος από τα free spins ορίζεται το ποσό των 100 ευρώ και από τα golden chips το ποσό των 50 ευρώ. Κέρδη άνω των ποσών αυτών θα αφαιρούνται.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 130 FREE SPINS ΚΑΙ 50 GOLDEN CHIPS ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 30€

 1. Τα ίδια εγγεγραμμένα μέλη που έχουν εγγραφεί κατά το διάστημα ισχύος της παραπάνω προσφοράς και εφόσον έχουν ταυτοποιήσει τον λογαριασμό τους έχουν το δικαίωμα για επιπλέον 130 free spins στο παιχνίδι Fishin’ Christmas Pots Of Gold και 50 golden chips στο Adventures Beyond Wonderland (αξίας 0.10 ευρώ το καθένα και διαθέσιμα πάλι για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση τους) εφόσον προχωρήσουν σε μια πρώτη κατάθεση ελάχιστης αξίας 30 ευρώ.
 2. Τα επιπλέον free spins και golden chips θα πιστωθούν στον λογαριασμό ενός παίκτη αμέσως μετά την κατάθεση του ποσού και εφόσον προηγουμένως έχουν τοποθετήσει τον κωδικό XMAS-180 στο σχετικό πεδίο κατάθεσης.
 3. Τυχόν κέρδη που προκύψουν από τη χρήση και αυτών των free spins και golden chips δεν έχουν απαιτήσεις στοιχηματισμού.
 4. Σημειώνεται ότι το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος από τα free spins ορίζεται το ποσό των 150 ευρώ και από τα golden chips το ποσό των 100 ευρώ. Κέρδη άνω του ποσών αυτών θα αφαιρούνται.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 180 FREE SPINS ΚΑΙ 70 GOLDEN XHIPS ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 40€

  1. Τα ίδια μέλη εφόσον προχωρήσουν σε δεύτερη κατάθεση ποσού τουλάχιστον 40 ευρώ έχουν τη δυνατότητα για επιπλέον 180 free spins στο παιχνίδι Merry Xmas και 70 golden chips στο Adventures Beyond Wonderland (αξίας 0.10 ευρώ το καθένα και διαθέσιμα πάλι για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση τους) με την τοποθέτηση του κωδικού XMAS-250 στο σχετικό πεδίο κατάθεσης.
  2. Τυχόν κέρδη που προκύπτουν από τη χρήση και αυτών των free Spins και των golden chips δεν έχουν απαιτήσεις στοιχηματισμού.
  3. Σημειώνεται ότι το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος από τα free spins ορίζεται το ποσό των 200 ευρώ και από τα golden chips το ποσό των 150 ευρώ. Κέρδη άνω των ποσών αυτών θα αφαιρούνται.
  4. Σημειώνεται ότι ένας νέος χρήστης έχει δικαίωμα μόνο σε αυτή τη δωρεάν προσφορά. Με τη συμμετοχή του σε αυτή την προσφορά ταυτόχρονα χάνει το δικαίωμα σε οποιαδήποτε άλλη παρόμοια επιβράβευση που προσφέρεται σε νέους χρήστες που θα ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής/ταυτοποίησης τους.
  5. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συγκεκριμένους παίκτες από αυτή και όλες τις μελλοντικές προσφορές εάν έχει λόγους να πιστεύει ότι κάνουν κατάχρηση της προσφοράς.
  6. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ακυρώσει οποιαδήποτε προσφορά με δική της διακριτική ευχέρεια χωρίς προειδοποίηση.
  7. Σε περίπτωση αμφισβήτησης, οι αποφάσεις της winmasters είναι τελικές.
  8. Ισχύουν επίσης οι γενικοί όροι μπόνους της winmasters.gr.

| 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας